Casa Juaneca Madrid - Conectivitat WI-FI i control de presència

separator

El Restaurant Casa Juaneca, va començar la seva marxa a San Agustín de l’Guadalix l’any 1967, com a bar hostal. Després de successives reformes es va inaugurar el 1995 un dels restaurants amb més encant de la zona nord.

EL REPTE

El fet que l’establiment disposi d’unes parets de pedra rústica molt gruixudes, feia que hi hagués moltes zones on arribar a un punt fos més complicat. El repte ha estat dotar amb un 100% de cobertura per a tots els equips de el local i inclusivament per a les terrasses exteriors de el cap de setmana.

SOLUCIÓ

Hem dotat de Wi-Fi a un dels restaurants més emblemàtics de la Zona Nord de Madrid ocupant un servei de connectivitat, control de presència i opció de captura de dades de contacte per tenir una major comunicació amb el client.

Aquest restaurant realitza esdeveniments massius contínuament com comunions, batejos i casaments. En els seus amplis salons acudeixen diàriament directius i funcionaris de l’ajuntament mateix per menjar i requerien d’una connectivitat fiable i professional sense interrupcions.