Backup Cloud Security

Còpies de seguretat en el núvol. Totes les teves dades protegides, des de qualsevol ubicació.

 

La solució per tenir totes les dades de la teva empresa segurs en un cloud professional, protegint la informació de les teves sistemes front a imprevistos i desastres (virus, inundacions, focs, fallada de maquinari, robatori de dades) en els centres de treball o localitzacions remotes dels teus empleats.

Tota la nostra plataforma de dades està situada en territori europeu, cumplint amb la llei RGPD i de manera redundada perquè siguin recuperables en tot moment.

L’eina s’instal·la en els equips en teletreball remot dels empleats o dels servidors, encripta les dades de la teva còpia perquè viatgin xifrats a través de la xarxa i queden xifrats en el cloud de manera que només tu tinguis accés. A més és multiplataforma i acceptada en la major part de sistemes operatius.

No necessites una gran conexió a internet, ja que el programa optimitza l’ample de banda fins a en un 90% xifrant les dades en el propi equip en el qual es fa la còpia..

Rep informes de cada un dels teus backups, perquè tinguis la seguretat que les teves dades estan fora de perill.

Tenim teves dades en lloc segur i els gestionem per tu davant de qualsevol imprevist. Disposa d’un sistema escalable i fiable de què ja es beneficien multitud de clients, ells trien salvaguardar les dades de la seva empresa amb seguretat, facilitat i fiabilitat.

soluciones backup icode mantenimiento informatico

Les teves dades han d’estar sempre protegides.

Som el teu partner de confiança per gestionar els teus actius més sensibles
El nostre sistema de backup online permet que tota la informació es guardi en dos exemplars i mai hagis de preocupar-te per la pèrdua de dades. No et quedis inactiu i recuperar les teves dades fàcilment.

Backup profesional en la nube

Opcions flexibles en qualsevol entorn

Compatible amb més de 20 plataformes, incloent: Servidors i equips virtuals Windows i Linux, vuit hipervisor principals, ordinadors PC, Mac i dispositius mòbils iOS i Android, aplicacions in situ de Microsoft, Office 365, G Suite i llocs web.

Conexió des de qualsevol dispositiu

La possibilitat de connectar-se a núvol des del telèfon mòbil, sigui on sigui, gestionar, monitoritzar donar accés o limitar-lo als usuaris, infinitat de possibilitats per accedir lliurement a les dades.

100% Segur i fiable

Sistema d’encriptació de 256-bits, tots els arxius són encriptades abans de sortir del seu ordinador.

backup cloud seguridad en la nube icode mantenimiento informatico

Característiques del Backup

en el núvol per empreses

  • Backup en línia de servidors, aplicacions, bases de dades; còpia de seguretat d’ordinadors o només d’algunes carpetes o arxius
  • Còpies de seguretat incrementals
  • Panell de control: configuració de preferències, programació de còpies de seguretat, estadístiques d’ús, etc.
  • Sistema d’alertes i reporting diari
  • Continuous Data Protection: encara que pateixis un accident abans d’un backup, podràs restaurar l’última versió i es continuaran realitzant còpies de la mateixa
  • Procés multi-threading i compressió opcional de les còpies de seguretat per augmentar la velocitat i optimitzar el consum
  • Restauració de l’última còpia realitzada o de fa un any
  • Agents disponibles per a còpies de seguretat consistents de bases de dades: Oracle, SQL, MySQL…
  • Client compatible amb qualsevol SO (Windows – Linux/Unix – Mac – Novel)

Escoltem les teves necessitats i resolem els teus problemes.

Definim amb tu la millor configuració possible per al teu tipus d’empresa.Producte escalable, a més necesitat, més capacitat. Versatilitat: treballem amb tot tipus de servidors, APPs, sistemes operatius, entorns, carpetes, arxius. . .

Disponibilitat 24×7

ICODE Garanteix l’accés a les seves còpies de seguretat a qualsevol hora de qualsevol dia de l’any, les seves dades estaran disponibles quan ho necessiti.

Automatitzat

Un cop configurada l’aplicació ja no haurà de preocupar més, el programari s’executa en segon pla i no interferirà per a res en el seu treball.

Informació permanent

Els informes d’estat de la còpia li arribaran al seu correu o per SMS al seu dispositiu mòbil de manera puntual en l’interval de temps que desitgi.

PROTEGEIX LES TEVES DADES

Explica’ns que necessites. Estem al teu servei

TRUCA’NS

T. 93 187 09 87 (Seu Barcelona)

T. 91 005 39 49 (Seu Madrid)