Grup Peralada confia a Icode i Density Networks la infraestructura sense fils del seu nou celler

separator

Peralada Vins i Caves ha confiat tota la connectivitat Wi-Icode / Density Networks.

La solució proposada per Icode / Density Networks va ser la instal·lació de 41 Aps tecnologia 802.11ac gigabit, perquè s’havia de cobrir una gran superfície i alçada on també trobvem diversos elements que podrien interferir en una comunicació ideal, d’aquesta manera adaptem el disseny a les cúpules de l’edifici i s’han camuflat els equips perquè es dissimulin en l’entorn.

El nou celler de Castell de Peralada, encara en construcció, pretén ser la primera d’Europa en comptar amb la certificació ambiental i energètica LEED® BD + C, un segell desenvolupat per l’US Green Building Council que acreditarà la sostenibilitat i alta eficiència de la seva disseny i construcció. Entre els fonaments de el projecte es troben l’ús de la geotèrmia, el consum eficient d’aigua i electricitat, l’elecció de materials i processos sostenibles, l’aïllament tèrmic i el predomini de la il·luminació natural.

Les noves instal·lacions tindrà 18.200 metres quadrats i capacitat per donar entrada a 2.700.000 kg de raïm i per produir prop de 1.900.000 litres de vi i 2.240.000 ampolles. A el mateix temps que la producció, la divulgació de la cultura de el vi i la venda del producte adquiriran una gran importància, convertint el celler en un equipament emblemàtic d’interès enoturístic enfocat a degustacions, visites i oferta d’oci.

Un celler que traspassarà fronteres

La decisió de construir un nou celler respon als valors que han estat els pilars de l’empresa des dels orígens: la vocació de fer grans vins de qualitat i la convicció d’apostar per l’experimentació i la innovació. La situació incerta per la pandèmia ha decidit a Peralada a retardar la seva inauguració fins a la primavera de l’any 2022.

solucion-inalambrica-bodega-perelada