MANTENIMENT INFORMÀTIC PROFESSIONAL PER A EMPRESES

Servei tècnic informàtic professional

ICODE CONSULTORS ofereix un servei adaptat a les necessitats de la teva empresa, que et permetrà centrar-te en el teu negoci i despreocupar de incidències o avaries en els teus sistemes informàtics.

El nostre grup de professionals en les diferents àrees de l’empresa (tècnics certificats, instal·ladors, administradors de sistemes, CIOs, administratius i comercials) l’acompanyaran i assessoraran per trobar la solució adequada al seu problema.

¿Com funciona el nostre Servei de Manteniment Informàtic?

Plans de manteniment a mida sense permanència
Oferim un servei de manteniment informàtic a tot Espanya. La nostra política és reduir a l’màxim el nombre d’incidències que té la teva empresa a més de resoldre-les amb la major brevetat possible.

Serveis 8×5,12×7, 24×7 telefònic, remot i presencial
Assistència telefònica, remota i presencial amb cobertura nacional. Comptem amb una xarxa de professionals que atendran les vostres necessitats en un termini màxim de 4 hores.

SLAs de cumpliment i Auditories d’estat

Realitzem una auditoria inicial en què un tècnic revisa l’estructura informàtica i s’elabora un informe d’actuacions, millores i punts on l’empresa pot reduir costos. Es realitzen visites periòdiques de manteniment informàtic a càrrec de l’tècnic assignat, visites de seguiment i s’atenen les incidències i peticions que puguin sorgir.

Equip tècnic assignat
Amb el nostre servei de soport de manteniment informàtic, tindràs un equip de tècnics assignats a la teva empresa, sabràs amb qui parles i coneixeran les teves instal·lacions.

Servei d’atenció telefònica HelpDesk
Suport d’assistència remota il·limitada des del primer dia. Estem disponibles per resoldre tots els teus dubtes i problemes en el moment.

Serveis Outsourcing IT Professionals
Que cobreixi instal·lacions, projectes i manteniments de qualitat, comptem amb l’experiència de professionals desenvolupant funcions de coordinadors, tècnics informàtics qualificats, caps de projecte i instal·ladors de xarxes i cablejat estructurat.

Consultoria informàtica IT
Assessors Tecnològics per guiar a la teva empresa en las millors solucions.

Xarxes informàtiques i Wi-Fi
Proposem una sèrie de solucions a mida per a projectes Wi-Fi i de cablejat estructurat. Comptem amb una àmplia xarxa de tècnics per realitzar instal·lacions de cablejat en qualsevol punt del territori nacional. 

Monitorizació activa
Posem a disposició un servei de monitoratge les 24h per evitar incidències, detectar problemes, aprofitar al màxim els recursos HW, estalviar costos, estalviar temps i millorar la satisfacció en atenció a client.

¿VOLS QUE T’AJUDEM?

Explica’ns que necessites. Estem al teu servei.

TRUCA’NS

T. 93 187 09 87 (Seu Barcelona)

T. 91 005 39 49 (Seu Madrid)

SERVEIS

Consultoria i seguretat IT. Serveis professionals tecnològics.

Manteniment informàtic preventiu i correctiu
Disposem d’avançades eines de diagnòstic i monitorització de l’estat de parc tecnològic dels nostres clients. D’aquesta manera, podem ser pro-actius i anticipar-nos a futurs errors de sistema, programari o maquinari.

Consultoria en sistemes, estructura i seguretat
Es realitza una auditoria de tota l’estructura tecnològica de la seva empresa i / o filials, per tal de localitzar punts millorables, possibles debilitats de seguretat i analitzar els costos actuals i d’ampliació. Icode pot actuar tant com implantador i executor de les millores, com a supervisor i consultor externs.

Seguretat en dades i estructura. Implantadors de la LOPD
Som especialistes en Solucions de Seguretat Informàtica com ara Anti-Virus, FireWall, Detectors d’Intrusos, Control d’IP / MAC (NAC), VPN sobre SSL, Filtrat AntiSPAM i Control de la navegació improductiva a Internet, Auditories de Seguretat Perimetral i Interior, proves d’accessos indeguts i Avaluació de Vulnerabilitats Externes i Internes.

Xarxes. Infraestructura i montatge

Li instal·lem la seva Xarxa Informàtica amb la garantia que li pot oferir un instal·lador professional amb els coneixements tècnics necessaris per a instal·lar gestionar i mantenir qualsevol xarxa informàtica.

Instal·lem i mantenim la seva xarxa informàtica i les seves connexions locals a Internet o amb delegacions.

Venda d’ordinadors i components
Muntem els nostres propis equips en el nostre laboratori i els passem multitud de test previs al lliurament i sempre focalitzant en la qualitat dels components. De la mateixa manera, venem equips ja testats i muntats d’origen com Apple, Dell, HP, Sony, Fujitsu, IBM, etc.

Servei professional de videoconferència i multiconferència
Amb les solucions de telepresència i videoconferència per a empreses de Polycom, els treballadors de PIMES es poden veure i treballar en equip amb companys, proveïdors i clients que es troben a l’altre costat de la planeta amb tan sol prémer un botó.

Emmagatzematge en xarxa i base  d’altes prestacions
A causa de el gran volum de dades, cal una cabina d’emmagatzematge per a producció o per backup, o un sistema robot de còpia de seguretat en cintes. En això Icode va de la mà d’un dels majors fabricants de mercat, Nexsan.

Consultoria en servidors d’allotjament
Som una empresa proveïdora de serveis de Hosting, incloent serveis de registre de dominis, allotjament web i correu, allotjament dedicat i solucions avançades i específiques, com correu Exchange o Cloud Privat. A l’ésser nosaltres mateixos gestors i administradors dels racks assignats al datacenter de British Telecom (BT) a Barcelona, ​​ens permet fer qualsevol tipus d’estructura o composició a mida de les necessitats dels nostres clients.

Migració a plataforma Google Apps o Microsoft Office 365
Som Resellers de Google Apps ™. Oferim i integrem a qualsevol tipus d’empresa la plataforma Cloud de Google, un conjunt d’eines col·laboratives que reduirà costos i temps. Respecte a Microsoft Office 365 es tracta d’un accés segur i des de qualsevol lloc a l’correu electrònic i els calendaris, Office Web Apps, missatgeria instantània i conferències, així com a l’ús compartit d’arxius.

Cloud Anti-Spam avançat
El nostre sistema de AntiSpam ha estat ideat per a ser usat tant per a un sol domini, com per a milers de dominis. Ja es trobin allotjats en un sol servidor, o en diversos servidors.

Backup remot
En Icode li oferim una solució de backup remot ideada per cobrir totes les seves necessitats, des de la còpia d’un equip personal, fins d’un servidor.

Migració en entorn Cloud Computing o Privat
En Icode oferim un cloud privat propi, que li permetrà tenir el seu propi núvol amb totes les seves característiques i avantatges, però amb el seu propi servidor, sense compartir dades ni espai amb altres usuaris, ni saber on estan localitzats físicament les seves dades.

TECNOLOGIA

¡Estem certificats amb la majoria de fabricants del mercat!

Utilizant tecnologia punta en tot moment, ens adaptem als requisits de cadascun dels nostres clients, per obtenir resultats òptims ajustats a les seves necessitats.

 

Treballem amb els fabricants més relevants del mon, adoptant una metodologia de treball totalment flexible d’acord a cada projecte i adaptant-nos a la cultura corporativa de cada país.

SOM UN REFERENT EN TOTS ELS SECTORS ON PORTEM A TERME ELS NOSTRES PROJECTES.

Els nostres clients, són la nostra millor garantia; per això el nostre equip, sempre buscarà de millorar i potenciar el rendiment i la fiabilitat del negoci dels mateixos.

SEGURETAT

Experts en seguretat

En tots els nostre projectes, prioritzem la seguretat de la infraestructura i de les solucions implementades.

Avui en día, la protecció de la informació i de la identitat es vital. Realitzem auditories recurrents i controls de processos per a detectar i bloquejar intrusions a través de la xarxa sense fil. Obliguem a tots els nostres dispositius a aconseguir la més alta qualitat i nivells de protecció.

¿VOLS QUE T’AJUDEM?

Explica’ns que necessites. Estem al teu servei

TRUCA’NS

T. 93 187 09 87 (Seu Barcelona)

T. 91 005 39 49 (Seu Madrid)