El principal saló de bingo i apostes esportives del grup Codere en ple centre de Madrid.

10 Març 2018
Client: Codere
Localització: Madrid
Partners: Icode

EL REPTE

S’afegeixen a la zona de màquines d’ambdues plantes, sengles caixers de redempció de premis, del fabricant valencià Gistra, All the money. Per a això, en cada màquina, s’instal·la una placa de comunicació de xarxa que ha de connectar-se amb els dos caixers per tal de centralitzar els pagaments de premis i la càrrega de les targetes de fidelització del saló.

LA SOLUCIÓ

Usant la nostra solució d’interconnexió sense fils de màquines, despleguem 2 emissors, 1 per planta, i en cada illa de màquines instal·lem 1 receptor, essent aquesta la seva capacitat màxima de fins a 4 màquines simultànies.

La instal·lació, a més d’evitar el trencament de la catifa tècnica i la necessitat de fer regates d’obra civil al llarg de la sala amb el que això implica, es va instal·lar en 2 hores gairebé sense interferències en l’operació.

Cliente, ja és un client fidelitzat de la nostra solució, sent el primer client internacional de la companyia, el 2010, quan vam instal·lar aquesta mateixa solució en tots els seus casinos de Panamà, i estant, ara com ara, actiu i en manteniment, sense incidències durant tots aquests anys.