La Granja de Las Americas és un parc d’atraccions temàtic dedicat a la diversió amb molt aprenentatge, on es busca enfortir els valors familiars i socioculturals en els nens. 

15 Juliol 2017
Client: Bluebay Hotels
Localització: Illes Balears (Espanya)
Partners: Telefónica

EL REPTE

El nostre repte era proveir una connectivitat wifi completa, sense zones fosques tot i els racons i la complexitat de les infraestructures del parc per a aquest tipus de desplegament.

Esdeveniments setmanals i visites de col·legis, feien que el mateix parc, en certes zones, tingués problemes de densitat.

LA SOLUCIÓ

A causa de la complexitat, i al tipus de client del parc, nens en la seva gran majoria, vam optar per prioritzar la seguretat, fos quina fos la solució emprada.

En aquest cas, i unificant-nos amb els equips de tallafocs corporatius del grup, vam optar per una solució on-premise, per poder, posteriorment, formar el personal intern d’IT, en la seva gestió de primer nivell, i manteniment diari.

El filtratge dels equips instal·lats permet fer seguiment de tot el trànsit i els llocs visitats, guardant un registre d’aquest, així com un bloqueig molt estricte en tots aquells llocs on l’accés d’un menor no està permès.