El WiZink Center és l’espai multi usos més versàtil d’Espanya. Acull des de concerts multitudinaris i grans esdeveniments esportius fins a formats més petits per donar cabuda també a nous talents i espectacles.

20 Novembre 2017
Client: Impulsa Eventos e Instalaciones
Localització: Madrid
Partners: Icode

EL REPTE

Acabada d’instal·lar la nova xarxa Wifi, requerien una auditoria externa i especialitzada, de compliment de servei, totalment independent i objectiva.

LA SOLUCIÓ

Vam fer servir les principals eines del mercat per a la captura de dades i poder així, juntament amb els nostres coneixements i experiència, analitzar-los i elaborar l’informe de compliment encarregat.

Vam realitzar diverses preses de dades, durant partits del Reial Madrid CF de Bàsquet i l’Estudiantes, així com en concerts multitudinaris de cantants i grups musicals de renom, on el palau era ple a vessar de visitants.

Les seves grades retràctils i la gran versatilitat de l’entorn ens va obligar a realitzar diverses captures en totes les seves possibles configuracions per assegurar el resultat.

Proves i enquestes sobre el terreny als usuaris i una col·laboració molt estreta amb l’equip de manteniment del centre, van complementar un projecte molt atractiu i de renom.