DENSITY NETWORKS EXPOSA A LA FIRA HOTELERA EXPHOTEL 2018 DE CANCUN.

separator

Per primera vegada, Density Networks ha estat present a la 22a edició de la fira de Cancun ExpHotel 2018. La intenció era exposar tot el nostre portafolis de solucions IP per a Hotels, i es presentava com una gran ocasió per reforçar la nostra presència a Mèxic i la regió del Carib, així com obrir noves perspectives amb les grans cadenes hoteleres, locals i internacionals, presents a l’àrea.

Eloy Fructuoso, Executiu en Cap de la companyia, juntament amb Alejandro Mosquera (director general a Llatinoamèrica), Fernando Fernández (Director de Mèxic) i Sergio Herrero (Responsable d’Instal·lacions) van reforçar a l’esdeveniment la nostra aposta per les solucions IP per a hotels.

Exphotel 2018 va obrir les seves portes durant els dies 12, 13 i 14 de Juny, on més de 97.000 claus hoteleres situades a l’àrea de Quintana Rosego buscaven els millors proveïdors per a totes les àrees de l’hotel: des de remodelació, construcció i aplicació de noves tecnologies, fins a equipament, mobiliari, articles de decoració, etc.

Density Networks aposta per la transformació digital on, experts en desplegament de serveis ip i manteniment, bolquen tot el seu esforç i treball per satisfer la demanda dels clients del sector. Atorgant serveis de control de persones i actius (personal), serveis de Wi-Fi AD-Hoc, suport i manteniment integral preventiu i correctiu, així com elements de seguretat activa i perimetral, eines de màrqueting personalitzat per a l’explotació de les seves infraestructures tecnològiques, sistemes de monitoratge actiu i reactiu, entre d’altres.

La nostra clara aposta pel mercat mexicà i, en especial, en les àrees de vacances com Cancun, reforcen la nostra aposta per evangelitzar més enllà de la nostra zona de confort: productes i solucions, senzilles i econòmiques, amb un clar enfocament per al client, una millora en el servei als seus hostes amb l’ús adequat de la tecnologia.

La nostra consultoria estratègica detecta aquestes necessitats i ajuda a suggerir la solució més òptima. Eines com APP Concierge, la Sensorització IoT, l’automatització de processos amb el sistema PMS, són només una mostra del que el nostre equip d’especialistes pot fer pel teu negoci.

Enllaç: http://www.exphotel.com/
Font: Density Networks
Autor: Sara Pons
Data: 12-13-14/6/2018
Imatges: Pròpies