LES TEVES REUNIONS PER VIDEOCONFERÈNCIA DE MANERA FÀCIL I SENZILLA

Solucions per videoconferències

Solucions compatibles amb les principals eines de comunicació i reunions en línia.

En l’actualitat, en l’era digital, i en aquest context dominat per la pandèmia del COVID19 un dels principals beneficis que ofereix la tecnologia és maximitzar el poder de les comunicacions. I es que, moltes empreses, per diversos motius: deslocalizació geogràfica de les seves seus, augment de la mobilitat dels seus empleats, o la impossibilitat de reunir-se per motius de seguretat o sanitaris… s’enfronten a un repte: aprofitar l’entorn digital per estalviar temps i optimitzar la productivitat dels seus empleats. 

Compatible amb les principals eines de videoconferències del mercat

Si utilitzes qualservol de les eines actuals de videoconferència com Zoom, Teams, Google Meet, Skype, Teams, Cisco Webex o Gotomeeting, és molt probable que necessitis un sistema que et doni suport i et doni garanties d’èxit a l’hora de realitzar-les, és important la velocitat de connexió, la il·luminació, l’àudio, la qualitat de l’video i nosaltres som la solució que necessites. Realitzem un estudi a mida de les teves necessitats i et presentem la solució més adient en qualitat preu. Sistemes integrals de vídeo i àudio. Càmeres, micròfons i altaveus per les teves reunions en línia. Som representants certificats de les marques més importants de sistemes integrals per a videoconferències i àudioconferències.

Som instaladors i distribuidors oficials dels fabricants més importants del mercat

SOLUCIONS PER VIDEOCONFERÈNCIES

Poly Studio X50

Videoconferències extremadament senzilles

Experimenta una qualitat de so completa en les sales de reunions i una qualitat de vídeo fascinant per sales mitjanes. La unitat de vídeo tot en un Poly Studio X50 és molt fàcil d’usar i és compatible amb els principals serveis de vídeo en el núvol integrats, sense necessitat de tindre un PC ni Mac. Les veus són clares i nítides. El vídeo se sent natural. A més, l’intercanvi de contingut sense fil permet que els usuaris col·laborin des dels seus dispositius sense la necessitat d’usar cables o discos.

Poly Studio

UNITAT DE VIDEO USB DE PRIMER NIVELL

Eleva els estàndards. Ja sigui que desitgis crear un punt de contacte persuasiu o una connexió duradora, necessites una tecnologia que et permeti interactuar de forma natural. Així que deixa en el passat els dies en què les experiències de videoconferència eren frustrants. Ara pots veure i escoltar a tots amb claritat, a més de conversar de forma natural, gràcies a Poly Studio. La senzilla conectivitat USB permet iniciar reunions ràpidament, manté a la tecnologia en segon pla i a tu en primer pla, i proporciona una solució de classe empresarial a tots els que treballen en sales petites. Ha arribat el moment d’elevar el llistó de les videoconferències: Ha arribat el moment de Poly Studio.

Simplicitat extrema · Excelent rendiment

PTZ Pro2 – Logitech

COMPONENTS ÒPTIMS I DE RENDIMENT AVANÇAT

Logitech PTZ Pro 2 ofereix components òptics de gamma alta i videoconferències de gran realisme per crear l’experiència de seure junts a la mateixa sala, fins i tot estant a milers de quilòmetres de distància. Les millores tècniques implementades optimitzen una resolució extremadament nítida, una reproducció excepcional dels colors i una precisió òptica increïble. A la meitat de l’preu de models comparables, no hi ha dubte que PTZ Pro 2 és l’elecció encertada.

ACCIÓ CAPTADA EN ALTA DEFINICIÓ

SOLUCIONS PER AUDIOCONFERÈNCIES

Lifesize Icon 300, 500, 700

GUARDONAT EQUIP DE CONFERÈNCIES PER SALES DE REUNIONS DE TOT TIPUS.

La nostra gamma d’equips de conferències d’àudio i vídeo s’ha dissenyat per aportar simplicitat d’ús i per connectar amb els teus equips. A l’connectar les nostres innovadores i intuïtives solucions de videoconferència amb el nostre guardonat servei de videoconferències en el núvol, LifeSize ajuda a convertir qualsevol espai en una sala de reunions de vídeo en segons. Coneix la nostra nova línia revolucionària de sistemes de sales de conferències 4K.Campo de visió ultraamplio i una qualitat de presentació en 4K excepcional que s’adapten a la perfecció a les sales reduïdes. La primera experiència de videoconferència 4K amb zoom de 20 auments i una qualitat sense igual.

INICI AL TEU EQUIP AMB LIFESIZE AVUI MATEIX

Jabra Speak 810 MS

ALTAVEU PER AUDIOCONFERÈNCIES PER SALES MITJANES, PC Y MÒBIL. VERSIÓ OPTIMITZADA MICROSOFT.

L’últim dispositiu de la sèrie Speak de Jabra li facilitarà les conferències en sales de reunions mitjanes o grans amb capacitat de fins a 15 persones reunides, aportant d’aquesta manera una qualitat de so cristalí, sense soroll de fons i en la màxima qualitat. El Jabra Speak 810 està dissenyat per eliminar els punts febles que es produeixen en els entorns de reunió. Aquest nou model, complementa l’experiència dels dispositius Speak 410 i 510, més petits i amb característiques de portabilitat.
Amb múltiples opcions de connectivitat, treballa amb tot tipus de dispositius intel·ligents (mòbils, tablets, PC), treballa amb tot tipus de dispositius intel·ligents (mòbils, tablets, PC), eliminant la necessitat d’utilitzar teclats de marcatge i canviant l’enfocament tradicional de l’hardware per a conferències. Aquesta versió està optimitzada per a ús amb plataforma Microsoft Skype for Business. És una solució Plug and Play: es connecta al seu PC via cable USB o per connexió sense fils Bluetooth per tablet, Smartphone. Està a punt per començar.

 

ALTAVEU D’ÚLTIMA GENERACIÓ PER AUDIOCONFERÈNCIES

SOLUCIONS PER LES TEVES VIDEOCONFERÈNCIES I REUNIONS ONLINE

Explica’ns que necessites. Estem al teu servei

TRUCA’NS

T. 93 187 09 87 (Seu Barcelona)

T. 91 005 39 49 (Seu Madrid)